Πληρωμές & Ασφάλεια

Αγορά Προϊόντων

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα μέσω του ιστότοπού μας την πρώτη φορά  θα πρέπει να εγγραφείτε καταχωρώντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εισάγοντας κωδικό που θα επιλέξετε εσείς καθώς και τα υπόλοιπα στοιχεία σας που θα σας ζητηθούν.  Αν έχετε ήδη εγγραφεί τότε  θα κάνετε login καταχωρώντας κάθε φορά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Στη συνέχεια επιλέγετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν με τις αντίστοιχες ποσότητες και τα τοποθετείτε στη λίστα παραγγελίας και ακολούθως αποστέλλετε αυτή.  Αμέσως και αυτοματοποιημένα ενημερώνεστε για την καταχώρηση της παραγγελίας σας.  Το ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα που έχετε παραγγείλει ή σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι άνω των 10 τεμαχίων ή σε κάθε περίπτωση που χρειαστεί κάποια διευκρίνιση για την παραγγελία. 

Η παραγγελία σας δύναται να επεξεργαστεί άμεσα εφόσον την παραλάβουμε τις καθημερινές από 9.00πμ έως 8.00μμ και το Σάββατο από 9.00 πμ έως 7.00μμ εκτός λοιπών επισήμων αργιών.  Σε περίπτωση που λάβουμε παραγγελία μετά το πέρας του προαναφερόμενου ωραρίου η παραγγελία σας καταχωρείτε προς επεξεργασία την αμέσως επόμενη εργάσιμη. Παραγγελίες που λαμβάνονται πριν την έναρξη του ωραρίου επεξεργάζονται κατά την έναρξη.

Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας θα λάβετε  e-mail, με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για τη συνολική αξία της αγοράς σας.  Από το σημείο αυτό συνάπτεται η μεταξύ μας σύμβαση.

Σε περίπτωση που δε λάβετε σχετική ενημέρωση από εμάς σύμφωνα με τους παρόντες όρους συναλλαγών και έως μισή ώρα πριν την επιθυμητή ώρα παράδοσης που έχετε δηλώσει στον ισότοπο, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην αρχή του παρόντος αλλά και στον ιστότοπο μας χωρίς καθυστέρηση.


Τιμές – Έξοδα μεταφοράς

Η τιμή που αναγράφεται δίπλα στο κάθε προϊόν στο σχετικό κατάλογο αναφέρεται στην τιμή του κάθε προϊόντος ανά κιλό και αμέσως από κάτω αναγράφεται η ΜΕΓΙΣΤΗ συνολική τιμή που μπορεί να κοστίσει το συγκεκριμένο προϊόν.  Δηλαδή η τελική τιμή την οποία θα κληθείτε να πληρώσετε σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπερνά την μέγιστη αυτή τιμή.  Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων μας δεν επιβαρύνουν εσάς!

 

Τρόπος πληρωμής

Η πληρωμή των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά με αντικαταβολή.

 

Υπαναχώρηση

Ο καταναλωτής δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με το νόμο.