Συνταγές

Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Τηγανιά

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 δισκάκι φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Αγγελάκης
  • 1/3 κούπας λάδι
  • 1/2 ποτήρι νερού κρασί
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 10 φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα
  • αλάτι, πιπέρι, θυμάρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβουμε σε κύβους το φιλέτο μπούτι κοτόπουλο και το αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε σε κάθετες χοντρές λωρίδες το κρεμμύδι και την πιπεριά. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και προσθέτουμε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια. Αφού τα τσιγαρίσουμε για περίπου 10 λεπτά τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Τα αφήνουμε να βράσουν για ακόμα 15 λεπτά.

Καλή σας όρεξη !!!