Συνταγές

Συκωτάκια κοτόπουλου πανέ

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 δισκάκι συκωτάκια κοτόπουλου Αγγελάκης
  • λάδι για τηγάνισμα
  • 3 αυγά
  • 1 κούπα γραβιέρα τριμμένη
  • 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
  • αλάτι, πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε τα συκωτάκια κοτόπουλου. Χτυπάμε τα αυγά σε βαθύ πιάτο. Βάζουμε τη τριμμένη φρυγανιά σε ένα πιάτο και τη γραβιέρα σε ένα άλλο. Βουτάμε ένα – ένα τα συκωτάκια πρώτα στο αυγό, μετά στη γραβιέρα, πάλι στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά και τα ρίχνουμε σε πολύ καυτό λάδι να τηγανιστούν.

Καλή σας όρεξη !!!