14/10/2014
Συκωτάκια κοτόπουλου πανέ
ΥΛΙΚΑ:
- 1 δισκάκι συκωτάκια κοτόπουλου Αγγελάκης
- λάδι για τηγάνισμα
- 3 αυγά
- 1 κούπα γραβιέρα τριμμένη
- 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε τα συκωτάκια κοτόπουλου. Χτυπάμε τα αυγά σε βαθύ πιάτο. Βάζουμε τη τριμμένη φρυγανιά σε ένα πιάτο και τη γραβιέρα σε ένα άλλο. Βουτάμε ένα – ένα τα συκωτάκια πρώτα στο αυγό, μετά στη γραβιέρα, πάλι στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά και τα ρίχνουμε σε πολύ καυτό λάδι να τηγανιστούν.