Συνταγές

Σουβλάκια κοτόπουλου με μαρινάδα

ΥΛΙΚΑ:

  • 2 δισκάκια κοτόπουλο σουβλάκι χειροποίητο με πιπεριά Αγγελάκης
  • 1 κούπα λάδι
  • χυμός από δυο λεμόνια
  • 1 κουτάλι του γλυκού μουστάρδα σκόνη
  • θυμάρι
  • ρίγανη
  • κάρυ
  • αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τοποθετείτε σε ένα βαθύ σκεύος τα σουβλάκια, τα μαρινάρετε με το αλάτι, το κάρυ, τη ρίγανη, το θυμάρι. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το λάδι, το λεμόνι και τη μουστάρδα σκόνη και περιχύνετε τα σουβλάκια. Τα αφήνετε από το προηγούμενο βράδυ να "τραβήξουν" τις αρωματικές ουσίες των υλικών. Τα ψήνετε στα κάρβουνα σε όχι ιδιαίτερα μεγάλη φωτιά ή μπορείτε να τα ψήσετε σε ταψί στο φούρνο προσθέτοντας λίγο νερό.

Καλή σας όρεξη !!!