Συνταγές

Κοπανάκι κοτόπουλου πανέ φούρνου

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 δισκάκι κοπανάκια κοτόπουλου Αγγελάκης
  • 1 πλάκα μαργαρίνη
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
  • αλάτι-πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο (έχουμε βγάλει πιο πριν τις πέτσες). Λιώνουμε τη μαργαρίνη σε μπρίκι τόσο ώστε να παραμένει ελαφρως πηκτό. Τρίβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε στη μαργαρίνη. Αναμιγνύουμε το τυρί με την φρυγανιά. Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια του κοτόπουλου στη μαργαρίνη και μετά στο μίγμα τυριού-φρυγανιάς και τα τοποθετούμε σε ταψί το οποίο έχουμε προηγουμένως στρώσει με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (170-180C) για περίπου 1 ώρα.

Καλή σας όρεξη !!!