Συνταγές

Φτερούγες με σουσάμι και μέλι

2 μερίδες

ΥΛΙΚΑ:

  • 2 δισκάκια φτερούγες κοτόπουλου Αγγελάκης
  • 200ml σάλτσα σόγιας
  • 4 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμένο τζίντζερ
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αναμειγνύουμε τη σάλτσα σόγιας, το μέλι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το λάδι, περιχύνουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2-3 ώρες.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C.

Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με το σουσάμι και το βάζουμε στην πιο χαμηλή σχάρα του φούρνου.

Ψήνουμε για 30΄στους 200C.

Καλή σας όρεξη !!!