12/10/2014
Φτερούγες με σουσάμι και μέλι
2 μερίδες
ΥΛΙΚΑ:
- 2 δισκάκια φτερούγες κοτόπουλου Αγγελάκης
- 200ml σάλτσα σόγιας
- 4 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμένο τζίντζερ
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αναμειγνύουμε τη σάλτσα σόγιας, το μέλι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το λάδι, περιχύνουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2-3 ώρες.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C.
Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με το σουσάμι και το βάζουμε στην πιο χαμηλή σχάρα του φούρνου.
Ψήνουμε για 30΄στους 200C.