Συνταγές

Κεφτεδάκια κοτόπουλου με μανιτάρια και κόκκινη σάλτσα

2 μερίδες

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 δισκάκι κεφτεδάκια κοτόπουλου Μυστικές Συνταγές της Οικογένειας Αγγελάκη
  • 1/3 της κούπας λάδι
  • 3 φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κουταλιά της γλυκου κυμινο
  • 1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 10 μανιτάρια σε φετες
  •  μισή κούπα λευκό κρασί
  •  αλάτι –πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σωτάρουμε τα κεφτεδάκια κοτόπουλου.

Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε στο λάδι.

Τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τη δάφνη και το κύμινο, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί.

Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.

Μόλις δέσει η σάλτσα ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και αφήνουμε να πάρουν μερικές βράσεις.

Τα σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή τηγανιτές πατάτες.

Καλή σας όρεξη !!!