Συνταγές

Μεσογειακή μπαγκέτα κοτόπουλου

2 μερίδες

ΥΛΙΚΑ:

  • 55γρ. ψημένο κοτόπουλο Αγγελάκης λεπτοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μεγάλη μπαγκέτα, κομμένη στα 2
  • 1/2 της κούπας ελαιόλαδο 
  • 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε φέτες
  • 8 τεμάχια μεγάλες ελιές καλαμών, κομμένες σε φέτες
  • Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανοίξτε την μπαγκέτα κατά μήκος.

Τρίψτε το σκόρδο σε κάθε εσωτερική πλευρά και ραντίστε με ελαιόλαδο.

Τοποθετήστε το κοτόπουλο κατά μήκος της μπαγκέτας και από πάνω την ντομάτα. Σκορπίστε τις ελιές και ρίξτε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. 

Κλείστε την μπαγκέτα και κόψτε την σε φέτες για σερβίρισμα.

 

Καλή σας όρεξη !!!