Συνταγές

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με κατσικίσιο τυρί και ρόκα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ:

1 συσκευασία Φιλέτο Στήθος κοτόπουλου Αγγελάκης

1 ματσάκι ρόκα

400 γρ. κατσικίσιο τυρί

100 ml λευκό κρασί

100 ml μπαλσάμικο

150 ml παρθένο ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβουμε τα φιλέτα κατά μήκος, ανοίγοντάς τα στο πλάι χωρίς όμως να τα χωρίσουμε και τα αλατοπιπερώνουμε και από τις δυο πλευρές. Γεμίζουμε με την ρόκα και κομμάτια από το κατσικίσιο τυρί το κάθε φιλέτο. Κλείνουμε καλά τις 2 πλευρές με οδοντογλυφίδα, για να μην ανοίξει, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε σε καυτό τηγάνι να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με λευκό κρασί και τα βάζουμε σε ένα ταψί, αφού πρώτα το έχουμε σκεπάσει με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Μόλις τα φιλέτα είναι έτοιμα, τα κόβουμε σε φέτες και τα σερβίρουμε στο πιάτο με φρέσκα φύλλα ρόκα. Περιχύνουμε λίγο μπαλσάμικο και ελαιόλαδο.

Καλή σας όρεξη !!!