Συνταγές

Στήθος κοτόπουλου με πιπεριές & φέτα στη λαδόκολλα

ΥΛΙΚΑ:

  • 4 στήθη κοτόπουλου Αγγελάκης
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 2 κίτρινες πιπεριές
  • 2 ντομάτες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 150 γρ. φέτα
  • 1/3 της κούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι-πιπέρι
  • 1 λαδόκολλα
  • λίγο θυμάρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τοποθετούμε τη λαδόκολλα σ΄ένα πυρέξ (έτσι ώστε να περισσεύει γύρω-γύρω για να κλείσουμε στο τέλος το φαγητό). Αλατοπιπερώνουμε τα στήθη κοτόπουλου, τα τσιγαρίζουμε στο λάδι και τα τοποθετούμε μαζί με το λάδι μέσα στη λαδόκολλα. Κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές, τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την φέτα, τα βάζουμε και αυτά στο πυρέξ, ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι-θυμάρι και κλείνουμε την λαδόκολλα, (έτσι ώστε να μην χυθούν στο πυρέξ τα υγρά του φαγητού. Το ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 1 ώρα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προαιρετικά προσθέτουμε στο φαγητό και τσιγαρισμένες πατάτες.

Καλή σας όρεξη !!!