Συνταγές

Κεφτεδάκια κοτόπουλου με κόκκινη σάλτσα

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 δισκάκι κεφτεδάκια κοτόπουλου Μυστικές Συνταγές της Οικογένειας Αγγελάκη
  • 1/3 της κούπας λάδι
  • 3 φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • μισή κούπα άσπρο κρασί
  • αλάτι - πιπέρι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού κύμινο (προεραιτικά)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια κοτόπουλου. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε στο λάδι. Τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τη δάφνη και το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί. Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό. Μόλις δέσει η σάλτσα ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και αφήνουμε να πάρουν μερικές βράσεις. Τα σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή τηγανιτές πατάτες.

Καλή σας όρεξη !!!